Velmi talentovaná herečka a zpěvačka Michaela Doubravová chodila šest let se synem bubeníka Milana Peroutky ze skupiny Olympic, Milanem Peroutkou. Ještě v létě spolu trávili týden dovolené u moře, pak ale přišel pro Milana šok. Od Míši po tolika letech dostal kopačky.

A důvod? Míša, která ztvárnila roli rebelky Rizzo v muzikálu Pomáda, se bezhlavě zamilovala do Dannyho Zuka, kterého v druhé alternaci hraje Roman Tomeš. „Jak se říká, divadlo lidi spojuje, no a prostě jsem se totálně zabouchla do Dannyho Zuka,“ přiznává mladá herečka.

Láska je oboustranná, přesto však herečka nechce zatím nic přiznat. „Nechci ještě říkat, že spolu chodíme, abych to nezakřikla.“ Pomáda ale nebylo to, co je spojilo. Pohledy zamilovaných hrdliček se setkaly již dříve. „Sblížili jsme se na muzikále Osmý světadíl, ale zkoušení Pomády přispělo k tomu, abychom si byli blíž,“ řekla Míša Blesk.cz. Dramatický rozchod to ale nebyl. „Jsme dospělý lidi, prožili jsme spolu krásný čas, ale život jde dál,“ svěřila se „Rizzo“ s tím, že láska je nevypočítatelná.

Drsná Rizzo a prostitutka Mimi

S rolí Rizzo v muzikálu Pomáda se velmi ztotožnila, i když je ve skutečnosti úplně jiná. Jako Rizzo se ale cítila mnohem lépe, než kdyby hrála třeba slušňačku Sandy. Její vysněná role je ale role prostitutky Mimi v muzikálu Bohémové, který v Čechách nebyl ještě nikdy uveden. Míšu Doubravovou znají diváci ze seriálu Ordinace v růžové zahradě a nyní ji také můžou vidět v seriálu Ulice, jako přítelkyni Matěje Jordána (Jakub Štáfek).

Fotogalerie
11 fotografií