Během natáčení primáckého Topstar magazínu zažil Jan Nedvěd nečekaný šok. Jelikož je se svou Pavlínkou už celých 13 let a dvojice se nyní rozhodla svůj vztah zpečetit svatbou, nemohla při rozhovoru nepadnout otázka, zda by Pavlínka chtěla s Honzou dítě. "Ne," odpověděla Pavlínka striktně a dodala: "To je asi to jediné, co bych nechtěla." Nedvědovi rázem zmizel věčný úsměv z tváře a seděl jak opařený. "Bolí to a nevím, jak se s tím vyrovnám," reagoval po chvilce Nedvěd.

Bolestné zprávě ale nejprve předcházela vlna euforie. Redaktorku, která je zpovídala, totiž napadlo, že by plánovanou svatbu, kterou Nedvěd s Pavlínkou chystají, mohli uskutečnit přímo na svém koncertě v Lucerně. Dlouho očekávané datum, kdy si zamilovaná dvojice řekne své ano, padne na 12. října 2012. V té době budou bratři Nedvědovi koncertovat v Lucerně a nápad vzít si Pavlínku na pódiu, se Honzovi velmi zamlouvalo. "To je ale hezký nápad," chválil Nedvěd reportérku.

Vzápětí ale znejistěl, že by se to Pavlínce nemuselo zamlouvat a tak se raději ujistil. "Chceš mě vůbec?" ptal se své přítelkyně. "No, ale jo," odpověděla po dlouhé odmlce.

Jejich sezdání fandí i Honzův bratr František, který si myslí, že právě tato dvojice je důkazem, že láska kvete v každém věku. "I my kmeti se můžeme ještě zamilovat," zdůraznil starší bratr.

Fotogalerie
4 fotografie