Nejdříve to byla láska jako trám, pak se ve vztahu zahřmělo a nakonec se partnerství rozpadlo. Modelka Agáta Hanychová se nedávno nechala slyšet, že si Mirka nechce vzít.

Důvodem byly jeho nevěry a také Dopitovy oplétačky s policií kvůli incidentu v Karlových Varech.

Skoro celé léto trávila Agáta svůj čas se synem Kryšpínem v Orlických horách, při čemž Dopita zůstával v Praze. Před několika Agáta oznámila veřejnosti, že s Mirkem končí. Nyní deníku Aha! prozradila okolnosti rozchodu.

"Mirek svého syna neviděl už měsíc! Kryšpín je ještě malý, ale vím, že je v pohodě. Poznám, že je mu dobře. Spí lépe. Dokonce jsme zaspali první den do jeslí," svěřila se modelka a přiznala, že nikdy nechtěla dopadnout jako její matka, která se několikrát rozešla s otcem svých dětí, ale bohužel nebylo jiné východisko.

Agáta stála dlouho po Mirkovi boku, i přes jeho prozrazenou nevěru. Dopita se ale nepoučil a s podváděním pokračoval. Nyní už pohár trpělivosti přetekl. "Už jsem ty jeho věčné nevěry prostě nemohl vydržet. Zavřu oči nad spoustou věcí, ale pohár trpělivosti přetekl," vysvětlovala Hanychová, kterou drží nad vodou hlavně její syn.

Fotogalerie
4 fotografie