„Já o té jeho nové partnerce vím. Sám mi to řekl,“ svěřila se exkluzivně Blesku herečka Alice Bendová (Velmi křehké vztahy).

„Tentokrát je to poprvé, co to neberu jako nevěru. Mám také svůj vztah, žijeme odděleně. O rozvod jsme nepožádali, ještě to není na pořadu dne,“ říká Alice, která teď žije s podnikatelem Michalem Topolem (27).

Milenky

O předchozích milenkách svého manžela se Alice Bendová vyjadřovala s opovržením. Benda jich prý měl více než sto. Pokoušel se dokonce svést i sestru své ženy.

„Jsem pevně rozhodnutá se rozvést. Poslední kapkou bylo, že mě podváděl i v devátém měsíci těhotenství,“ říká Alice.

Bendová a Benda mají dvě děti Alici a Vašíka. Žijí s matkou a jejím přítelem.

Něžnosti

Benda o své nové partnerce dlouho mlžil.

„Je to moje kamarádka,“ řekl včera na večírku v centru Prahy Blesku Václav Benda, ale prozradily ho vzájemné něžnosti. Z baru pak páreček společně odjel taxíkem a zamířil směrem k Hodkovičkám, kde teď Václav žije.

Herečka Bendová a hokejista a podnikatel v oboru praní prádla Benda spolu žili osm let. Bydleli v luxusní vile, kterou postavil jeho otec.

Alice o manželových úletech

● Za našeho manželství obšťastňoval 150 ženských a možná víc

● Návrhy dělal i mé sestře, ale odmítla ho

● Šest týdnů po porodu jsme byli na svatbě známých. Já šla domů dřív kvůli dětem a Vašek zůstal. Po nějaké době jsem se dozvěděla, že tam skončil s nějakou dámou.

● Byla jsem v devátém měsíci těhotenství a on chodil za jinou do Dolních Břežan

Fotogalerie
8 fotografií