Na úterní módní přehlídce v showroomu designového nábytku se modelky předvedly ve vyzývavém spodním prádle. Součástí byly samozřejmě i korzety, s nimiž měla Mašlíková problém. Silikonová prsa se ji do připraveného korzetu nevešly, a tak musela utíkat domu pro vlastní. Prý je to takto pokaždé.

Už dva měsíce nový chlap

Její velké poprsí si ale určitě pochvaluje její nový přítel, se kterým je Hanka už přes dva měsíce. Kdo to je, nebo zda je to ten pravý, ale nechtěla prozradit. „Já už se k tomu nebudu vůbec vyjadřovat. Vždycky se hrozně zamiluji a nejradši bych si toho chlapa hned vzala a měla s ním děti. A pak se s tím mužem nedostanu ani přes dva měsíce chození, a přátelé a rodina se mi už kvůli tomu začali smát,“ bojí se Hanka, že by zase něco zakřikla. „Ale se současným přítelem jsme už za dvěma měsíci a doufám, že to přečkáme,“ dodala.

Jak přiznala, do svého přítele se zamilovala na první pohled, což se jí nikdy předtím nestalo. „Na lásku na první pohled věřím, protože se mi to stalo právě teď. Seznámili jsme se na jedné akci, kam se mi vůbec nechtělo. Byla jsem zahořklá po rozchodu a chlapy jsem v tu dobu nenáviděla. Ale osud tomu chtěl, aby se naše pohledy setkaly a od té doby jsme spolu,“ prozradila Blesk.cz Hanka.

Mašle přiznala, že má koule?!

Také se svěřila, že se jí líbí vysocí, tmavší typy mužů se sportovní postavou. Ale důležité pro ni je, aby měl smysl pro humor. Hanka je totiž společenský typ a ráda se baví. Žádný horkokrevný mačo, ale u ní nemá šanci. „Jsem ženská s koulema. A to si pak ty koule poměřujeme a nedělá to dobrotu,“ řekla Mašlíková s tím, že nemá ráda italskou domácnost.

Na party nechyběla moderátorka Gábina Partyšová, Sámer Issa nebo Miss Eliška Bučková.

Fotogalerie
12 fotografií