Victoria, která před týdnem pospíchala na své vystoupení na galavečeru Muž roku, během své cesty do Náchoda bourala. Na dálnici jí praskla pneumatika a stačilo málo, aby se jí rychlá jízda stala osudnou. Zpěvačka byla z autonehody v šoku, což se také podepsalo na výrazu ve tváři, když se dostavila na slavnostní večer.

Toho si nemohli nevšimnout urostlí finalisté Muže roku a tak se ji hned začali věnovat. „Začalo to naprosto nevinně. Kluci mě nejprve pozvali na drink a tam mi velice zdatně lichotili, že vypadám opravdu báječně a ptali se mě, kde jsem byla na dovolené, když jsem tak krásně opálená. Prozradila jsem jim, že mým tajným trumfem jsou samozřejmě geny, které podporuji samoopalovacím nástřikem. Kluci byli tak milí, že se rozhodli mě při příští návštěvě samoopalovacího stanu doprovodit. I chlapy chtějí vypadat lépe,“ smála se zpěvačka.

Za odměnu, že ji tak krásně odvedli myšlenky od hrozivé bouračky, jim Victoria předvedla pár svůdných tanečních pohybů. A aby si sexy podívanou pánové pořádně užili, zatančila jim zpěvačka pouze ve spodním prádle. Takovou sladkou odměnu jistě nečekali.

Fotogalerie
1 fotografie