Nahé fotky Ornelly Štikové byly nafoceny během castingu na Menzelův film, Sukničkář. Zhrzená Ornella tehdy tvrdila, že její fotky poskytl médiím sám režisér Jiří Menzel. Ten kvůli tomuto obvinění zvažuje žalobu. Jak uvedl server Super.cz, nyní se ale Štiková brání, že média vše překroutila. „Mé citace byly vymyšlené. Řekla jsem, že selhala produkce, protože pan Menzel nemůže na vše dohlížet. Kromě fotografa a produkce nikdo jiný snímky neměl k dispozici. Média to bohužel strašně překroutila. Nikdy bych o panu Menzelovi neřekla, že je kre**n, jak psali,“ vysvětluje Koktova milenka.

„Šla jsem do užšího výběru dvaceti holek. Přišlo mi normální nafotit polonahé fotky, když jsem se měla mihnout na plátně. Bohužel to nakonec nevyšlo, nevybrali mě. Mrzí mě ale, že se kolem toho spustil takový povyk a že někdo ty fotky pustil ven,“ dodala.

„Ta slečna byla na castingu u castingové agentury, ale ony údajně uniklé fotky během něj nevznikly. Pravděpodobně je na místo přinesla sama a myslím si, že je do médií rozeslala spíš opět ona sama. Produkce filmu s tím rozhodně nemá nic společného,“ řekl k tomu PR koordinátor filmu Sukničkáři Radek Auer, který má na celou situaci úplně jiný názor.