Ondřej si Johanu vzal za ženu v roce 2008. A to i přes protest svých milovaných rodičů Radoslava a Hany. Těm vyvolená jejich syna totiž vůbec nepadla do oka. Johaně vyčítali nedostatečné vzdělání a vadily jim i spekulace o její sexuální orientaci. Před Ondřejem nějaký čas žila se ženou.

Rodiče nepřišli na svatbu

A tak došlo k tomu, že na Ondrovu svatbu vůbec nepřišli. "Je to jeho rozhodnutí, a my jsme se s Radkem zase rozhodli, že se té svatby nezúčastníme. Půjdeme až na další svatbu," vysvětlila tehdy Gregorová. A její slova se mohou brzy stát pravdou. Pohledný hudebník už v náručí svírá jinou krásku. Blesk ho před několika dny přistihl před jeho domem ve Stodůlkách  při vášnivém loučení s drobnou brunetkou. A zřejmě je to vážná, protože krásná neznámá u Brzobohatého bydlí.

Ondřejovi manželství vydrželo pouhé tři roky. Za tu dobu se vztah Gregorové k Johaně rapidně změnil. Staly se z nich přítelkyně. Ale eni to nepomohlo k tomu, aby se jejich svazek rozpadl. "My jsme se s Ondrou dohodli. Došli jsme do stadia, kdy nám je mnohem líp jako přátelům než manželům," řekla Blesku Brzobohatá. Zda i ona si za manžela našla náhradu, neprozradila. 

Fotogalerie
7 fotografií