Na první pohled uhlazený slušňák, který se s herečkou a hvězdou seriálu Cesty domů Petrou Horváthovou seznámil během společného moderování festivalu Ostravské ozvěny, je pěkný výtržník. Kromě herectví a hudby je jeho velkou a nejspíš i jedinou zálibou alkohol.

Na své sociální síti se projevu pouze výrazy jako například: „Plast a chlast“. Že si v něm libuje, předvedl právě na primáckém večírku seriálu Cesty domů, kde Petra hraje.

Ze začátku nenápadný Šimon v tichosti popíjel, pak se ale pořádně opil a opřený o bar na chvíli usnul. Spát vestoje ale není žádná sranda a Šimonovi se nohy zamotaly tak, že předvedl parádní baletní show.

V tu chvíli ho zaregistrovala opilá Horváthová a snažila se jeho taneční pohyby ukočírovat. Chvíli se potácela na baru s ním, pak ho ale raději odtáhla ven. Tam se oběma milencům ovšem podlomily nohy a slavná herecká dvojka si ustlala přímo na Náplavce (Blesk.cz informoval již dříve).

Druhý den bylo Šimonovi zřejmě pěkně zle, a je jasné, že věděl z čeho. Na sociální síť napsal: „Kocovina je označení vedlejších účinků konzumace alkoholu, které se projevují bolestí hlavy, pocitem žízně, citlivostí na světlo i hluk, nevolnostmi, třesem a celkovým oslabením. Naplno se projevuje až po odeznění euforizujících a tlumivých účinků alkoholu.“

Co tedy všechno Šimon Krupa na večírku vypil a spolykal, není jasné. Jisté však je, že se sám svým tancem na baru, pasoval na „opilce roku.“