Nekorunovanou královnou večírku se stala jindy nenápadná Petra Horváthová. Kdyby uměla vařit tak jako pařit, nedopadla by její nedávná účast ve VIP Prostřeno! takovou katastrofou.

Petra se nedokázala udržet na nohou

Petra se svým přítelem předvedla všem, že se umí podívat na dno sklenice. Když se konečně rozhodli, že vyrazí domů, měli velký problém. Ani jeden totiž nebyl schopen udržet se na nohou. Boj se zemskou přitažlivostí prohráli, takže se nakonec oba vyváleli na náplavce! V ten moment už byla na místě policie. Jen díky kamarádce, která se za Petru zaručila, se mladá herečka neocitla na záchytce. Muži zákona ji dokonce odvezli až domů.

Video
Video se připravuje ...

Petra Horvathová z Cesty domů si ustlala s přítelem na náplavce Blesk.cz

Kraus balil holky

Párty odehrávající se na lodi vzala na obrátkách těsně před půlnocí. V tu dobu totiž loď odrazila od břehu a nikdo už nemohl utéct. Víno a pivo teklo proudem. Hlavním tahounem mejdanu byl seriálový krasavec Martin Kraus (29). Většinu večera trávil ve společnosti přítomných dam, které obluzoval rádoby »belmondovským « úsměvem. „Vždycky je lepší bavit se s holkama,“ přiznal herec Blesku.

Fotogalerie
10 fotografií