Na večírku seriálu Cesty domů, se o fešáka Martina zajímala ne jedna žena. Není také divu, vždyť se mu přezdívá Český Belmondo, který je idol žen už dlouhá léta. Kam se Martin na párty hnul, tam byl zástup obdivovatelek. Namol opilá Petra Horváthová (26) s ním popíjela panáky na baru, jiné ženy ho vášnivě líbaly, ale nejvíce po něm toužila jeho kolegyně a herečka, Klára Jandová (32). I přesto, že má přítele, nemohla z Krause spustit oči. Nezadanému Krausovi, společnost přítomných žen jistě imponovala. Jelikož byly všechny jeho nápadnice brunety, zajímalo nás, jestli je na brunetky ulítlý.

Video
Video se připravuje ...

Martin Kraus má už naplánovanou svatbu Jan Jedlička, Tereza Kuhnelová

Ne, mě je to jedno. Já nemám vyloženě vyhraněný typ žen. Pro mě je důležitý, když se holka umí smát, hlavně sama sobě, a když si s ní mám co říct,“ svěřil se Kraus Blesku.cz. Až ale nějakou slečnu pozná, vezme jí určitě na koně. Ty jsou totiž jeho největší životní láskou.

Martin je veliký romantik a svoji svatbu má už do posledního detailu naplánovanou. Dokonce, má už i jméno pro svého syna. Svůj velký den chce mít na seníku, a to na jaře. „Já se budu ženit na jaře. Protože je počasí nevyzpytatelné, svatba bude na seníku, kde už na jaře není seno, a tam bude pípa, sudy piva, prase a ostatní dobroty. A se s tou slečnou oddám, pak to odpískám, a půjde se pít a tancovat. Já totiž hrozně rád tancuju“ vyzradil svou naplánovanou budoucnost Martin.

I přes svůj šarm si ale nemyslí, že by po něm holky pálily. „Já nejsem žádný Tom Cruise ani Bartoška. Spíš mám dojem, že každá normální holka mi dá okamžitě košem,“ smál se nadaný herec.  

Holku na ženění ale zatím Martin nemá. Jistě se ale po nějaké shání. „Máte muže?“ ptal se vysmátý Martin redaktorky Blesku.cz. Je to fešák a tak holky, spěchejte. Osedlejte koně a vyrazte za Martinem dřív, než vám ho vyfoukne jiná.

Fotogalerie
10 fotografií