Milenka Richarda Genzera, Markéta Jiránková (36) nebrala ohledy na to, že je Geňa ženatý, a klidně ho odtáhla od rodiny. To samozřejmě silně zasáhlo jeho dlouholetou manželku Lindu Finkovou, která ale i v těžkých situacích, jako je tato, neztrácí humor. S nadhledem si utahuje z manželovy milenky, že s jejím výběrem sáhl Geňa jaksi vedle.  

Deník Aha! se dotazoval Finkové, zda se chce nějak vyjádřit k fotografiím, na nichž se její manžel líbá s milenkou Markétou. Když je Linda viděla, s úsměvem prohlásila: „Chcete se mnou mluvit o údajné milence mého muže? Já jsem ho s žádnou ženou neviděla! Myslíte ty fotky, jak se na Konopišti líbá s nějakým transvestitou?“ střílí si Finková z Jiránkové.

Finková, která momentálně tráví s dětmi volno na chalupě je na Genzera pěkně nakrknutá. Aby taky ne. Richard místo dětí, vzal na slunnou dovolenou do Egypta, svoji milenku. "Koupeme se v bazénu, chodíme na houby, je nám dobře," snažila se Linda zlehčit celou situaci.

Zatímco Jiránková dělá vše pro to, aby se co nejdříve rozvedla a pár tak mohl být skutečně jen spolu, Genzer v tomto směru pokroky nedělá. Jeho žena Linda se totiž rozvést nehodlá.    

Fotogalerie
4 fotografie