Dara a Rytmus jsou nejen krásný pár, ale podporují také podobné věci. V sobotu se oba objevili na koncertech pro menšiny. Dara zpívala na Střeleckém ostrově gayům a lesbičkám, Rytmus zase rozdováděl davy Romů  na festivalu v Chomutově.

Dara na duhovém festivalu

Praha včera oblékla duhové barvy a vlnila se v rytmu divoké hudby. Z Václavského náměstí proudily davy gayů, lesbiček, transsexuálů a dalších sexuálních menšin ke Střeleckému ostrovu, kde vypukl koncert na jejich podporu.

Zúčastnila se ho i zpěvačka Dara Rolins, která na sobě po odsuzujícím rozsudku soudu nedala znát žádný smutek a dobře se bavila. V leginách s gepardím vzorem a béžovém topu vypadala neuvěřitelně sexy, což určitě ocenil i známý návrhář Osmany Laffita, se kterým si povídala.

Rytmus pařil v Chomutově

To je její partner Rytmus vyrazil do ještě divočejších vod. Vystoupil na Romském festivalu v Chomutově. A i jemu se tam podařilo pořádně rozproudit zábavu. Musel se navíc neplánovaně zdržet, přestože se totiž nechtěl fotit, fanoušci ho nakonec obměkčili a ujet ho nenechali.

Fotogalerie
9 fotografií