Španělský večer pořádaný při příležitosti španělského vydání jednoho českého magazínu včera zažila nejedna celebrita. Nikdo si nemohl nechat ujít vystoupení tanečnice, která předvedla flamengo a salsu.

Moderátorka večera Halina Pawlowská se Blesku.cz svěřila, že je z takových tanců vyděšená, poté co sama hodiny tance flamengo vyzkoušela. "Španělskou hudbu mám moc ráda. Dokonce jsem vyzkoušela kurz tance flamengo než jsem pochopila, že je to marné," svěřila se temperamentní Halina. Hudba byla ale tak živá, že to skvělá bavička nevydržela a do rytmu salsy se opřela naplno.

Na lodi rozhoupala své velké boky a z jejího výrazu obličeje bylo jasné, že vyděšená opravdu byla. Po pár chvílích pohybu ale raději z parketu utekla. Oddechl si jistě i nejeden host.

Halinina odvážná kreace by jistě potěšila i jogína Jiřího Paroubka. Na toho totiž k překvapení celého národa nedávno prasklo, že se už léta oddává cvičení jógy. Na vlastní kůži to předvedl reportérům deníku Aha!, kterým ukázal několik svých oblíbených cviků, jimž přisuzuje omlazující účinky. No posuďte sami, nebyl byl Jiří Paroubek a Halina Pawlowská dokonalý fitness pár?

 

Fotogalerie
7 fotografií