Mahulena v rozhovoru pro deník Aha! ale přiznala, že nejvíc ji bolí smrt rodičů. "Jediné, co bych chtěla vymazat, jsou dny, kdy z mého života odešli maminka a tatínek. Kéž by tu mohli být pořád," svěřila se krásná Mahulena. Pro svého tatínka dokonce vždycky na chatě připraví sedmičku červeného vína, které měl rád a postaví ji na stolek k místu, kde sedával.

„Hrozně mi chybějí, a nikdy nepřestanou. Když zažívám něco pěkného, chci, aby to zažili také. Je pro mě čest, že jsem jejich dcerou. Pochopila jsem, jak to byli ne smírně kvalitní, výjimeční a noblesní lidé," prozradila.

Maminka Mahuleny Bočanové zemřela před dvaadvaceti lety na rakovinu prsu. Většinu života žila bohémským způsobem a často ji okolí přirovnávalo k Sophii Loren. Ačkoliv Mahulena neměla s matkou vždy harmonický vztah, vzpomíná na ni s láskou.

Další rána osudu ji ale potkala teprve nedávno a to zrovna ve chvíli, kdy se rozcházela s manželem Viktorem mrázem. Před více než rokem její milovaný táta Jan Bočan (†73) totiž zemřel. „To bylo v době, kdy jsem myslela, že mě svalí i zafoukání větru. Nebyli rodiče, nebyl Viktor… Najednou jsem neměla nikoho. A ten pocit, že nemáte kam přiběhnout, za kým jít, je peklo,“ svěřila se tehdy herečka.

Nový dům

Mahulena se teď těší na nový dům, do kterého se chystá s Marinkou přestěhovat. Herečka si hnízdečko navrhla podle svého a luxusní doplňky v něm rozhodně nechybí. „Celý bude ve stylu Bali, který se mi moc líbí. Všechno bude buď hnědé nebo bílé,“ svěřila se Mahulena.

Fotogalerie
4 fotografie