Fanynka Sámera Issy, který tuto středu oslavil narozeniny ve velkém stylu, si tuto příležitost nemohla nechat ujít. Do pražského casina, kde se oslava konala, dorazila se svojí matkou Kateřinou, která je za Šlégra stále vdaná.

Fakt, že večírek byl plný lidí a alkohol tam tekl proudem, se vůbec nelíbí tátovi Jiřímu Šlégrovi. Ten s tím, že jeho teprve třináctiletá dcera chodí po barech, zásadně nesouhlasí. „S Kateřinou si to samozřejmě vyřeším. Jestliže byla pozdě večer na párty, tak s tím nesouhlasím. Pořád jí je teprve třináct let,“ řekl pro deník Aha! rozčilený Šlégr.

Podle úsměvu mladé Jessicy lze soudit, že byla z večírku naprosto nadšená. Aby taky ne, její oblíbenec Sámer Issa připravil show nabitou programem. Z velkého pódia na ulici, kde pro fanoušky zpíval a tančil, běhal tam a zpět do samotného casina, kde měl připravené vystoupení i pro hosty. Tam si také převzal zlatou desku za poslední album My Way a zakousl se do čokoládového dortu v podobě cigarety. Ono ale Šlégrovy holky nadšení z akce přejde, až se setkají s hlavou rodiny Jiřím.

Fotogalerie
7 fotografií