Písničkář po rozchodu s Pavlínkou v dubnu tohoto roku trávil opuštěné chvíle na své chalupě, kde se zamkl před světem a s nikým nemluvil. Aby taky ne, mladá milenka se o něho starala dvanáct let.

Krátkodobý rozchod se zdá být zažehnán a Pavlínka je zpět u svého milovaného Honzy. "Oznamuji vám, že jsme s Pavlínkou opět spolu a máme se pořád rádi," prozradil Nedvěd Prask.tv.

Dvojice, která je spolu zasnoubena už více než rok se seznámila před 12 lety v obchodním domě, kdy Pavlínce bylo pouhých 17 let. Tam Nedvědova milenka pracovala jako pokladní.

"Bylo to tehdy zvláštní, seděla za pokladnou a já jí řekl, že se mi líbí a že bych jí někdy rád viděl. Poté za mnou vyběhla, řekla, že má ráda mé písničky a dala mi telefonní číslo. Poté jsme se začali scházet a vznikla z toho velká láska," řekl tehdy Blesku Nedvěd.

Jediné, co šťastného Honzu v současnosti trápí, jsou zdravotní problémy. V nedávné době Honzovi někdo odpálil sluch reproduktory. "Dostal jsem silný zánět a jednu chvíli jsem dokonce neslyšel a bál se o konec hudební kariéry, ale postupně se to zlepšuje," prozradil závěrem Nedvěd Prask.tv

Fotogalerie
5 fotografií