Šetřílci

Jiří Langmajer všechny své milenky bez rozdílu tahá do kutlochu nad 968487:gallery:true:truepražským Divadlem pod Palmovkou. Návštěva milenky i s lahví levného vína koupeného v nedalekém nonstopu ho tak přijde na pár desítek korun.

Když Stříbrný slavík Petr Kolář nemá po ruce žádný »šmajchlkabinet«, tak svoje oběti na dvě hodiny položí na zadní sedadlo svého terénního vozu. Tato rychlovka Petra nestojí ani korunu. Maximálně, když je zima, tak trocha benzinu, aby nezmrzli…

Olga Menzelová si nechala vša zaplatit manželem
Autor: Profimedia.cz
Olga Menzelová si nevěru užila za peníze svého manžela a oskarového režiséra Jiřího Menzela. Milence Jaroslava Brabce pozvala do postele v chatce na Lipně, kterou nejen zaplatil, ale i zařídil Menzel. Dokonce naplnil lednici jídlem i alkoholem, aby milenci v přestávkách milostných hrátek nabrali energii.

Velkorysí

Seriálová hvězda Miroslav Etzler ke svým románkům využívá hotelové pokoje a rozhodně nešetří. Když ještě žil ve společné domácnosti s Vilmou Cibulkovou, tak na jeden pražský hotel odvlekl svou tehdejší kolegyni Radku Pavlovčinovou. A hotýlek si předplatil rovnou na celý víkend. Podle zdroje Blesku ho to vyšlo na 3600 korun.

Tomáš Ujfaluši

Ujfaluši si s milenkou zaplatí hotel
Autor: Archiv Blesku

Když si fotbalisté udělali dostaveníčko s kamarádkami na Hotelu Praha, cáloval to on. „Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí,“ zaperlil poté. Paradoxně se pak ale rozvedl kvůli tomu, že ho manželka podváděla s gynekologem.

Bohémové

Václav Klaus (71): Naše hlava státu v tom ráda lítá... Před deseti lety ho Blesk přistihl s letuškou Klárou Lohniskou (32). Přiznal, že »přecházel na červenou«. Další jeho láskou je opět letuška Petra Bednářová (32). Té její plat na apartmán v golfovém resortu a luxusní audinu rozhodně nestačí. Pan prezident asi pomohl…

Aby Richard Genzer utajil milenku, neváhá sáhnout i hluboko do peněženky. S přítelkyní Markétou upláchli do pětihvězdičkového hotelu v Egyptě, kde si do luxusního apartmánu nechali několikrát za den přinést láhev francouzského šampaňského s jahodami. Tenhle špás ho denně přišel na 10 tisíc korun.

Alice Bendová koupila dokonce celý dům, aby mohla být s milencem sama
Autor: Dana Kolářová, archiv Blesku
Alice Bendová chtěla být se svým zajíčkem v utajení. Neváhala a za několik milionů koupila za Prahou celý dům. A protože chtěla vztah tajit co nejdéle, nechala okolo objektu postavit vysokou zeď vybavenou bezpečnostními kamerami.

Mirek Topolánek svoji milenku, poslankyni za ODS Lucii Talmanovou (44), zřejmě ulovil na opulentní večeře. Bral ji do luxusních restaurací, především na Starém Městě. Tam také Topolánkův hřích před šesti lety praskl, když »modré hrdličky« načapal Blesk.

Petra Faltýnová s Leošem Marešem jsou oba zvyklí na jistý standard. U této dvojice není jasné, kdo platí za koho, ale sumy jsou to značné, protože jak Petra, tak Leoš milují luxus. Vydat statisíce pro ně není žádný problém, hlavně, když kvete láska.

Faltýnová se nechala poměrně dlouho vydržovat od Leoše Mareše
Autor: Archiv Blesku

David Rath se nikdy netajil svou sympatií k bigamii. Žil současně s manželkou Evou (47) a milenkou Renatou Horkou (44). S každou má po jednom synovi. Horká si dokáže vydělat sama, ale Rath jí přispěl například na koupi vily v Hostivicích. K ženám se chová velkoryse, je ostatně všeobecně známo, že má z čeho rozdávat…

Řepkova nevěra byla nepřehlédnutelná. Erbové by snesl modré z nebe
Autor: Archiv Blesku
Tomáš Řepka (38) na hřišti by se rozdal a to platí, i když se zamiluje. Vlaďce Erbové, kvůli níž opustil manželku a dvě děti, by snesl modré z nebe: Drahé auťáky, prsten s diamantem, nájemné za luxusní vilu. A to je pořád ženatý...

 

Fotogalerie
11 fotografií