Své třetí životní Ano! si Horký s partnerkou, s níž už má čtyřletou dcerku Ester a další potomek je prý na cestě, vychutnal v nadmořské výšce 401 metrů nad mořem na skále.

Navíc právě včera měl Roman svátek. Obřad v lese mezi borovicemi, který měl začít stylově ve 13.33 hodin, ale začal s několikaminutovým zpožděním, vedl starosta Oslavan na Brněnsku Vít Aldorf.

Za svědka si Roman nevybral nikoho jiného než manžela populární zpěvačky Ilony Csákové Radka Voneše, Voneš mu tím oplatil službičku, kterou absolvoval Horký při jejich pompézní svatbě před rokem ve Vranově u Brna. 

Mezi více než stovkou svatebních hostů, kteří museli podstoupit místy krkolomnou cestu na místo obřadu, byl i známý jazzový zpěvák Laďa Kerndl a také těhotná zpěvačka Ilona Csáková se synem Danielem.

Stylově oblečený v kovbojském klobouku, riflích a šerifské košili na veselku dorazil i ministr zemědělství Petr Bendl se stejně stylově oděnou partnerkou.

"Tuhle svatbu jsem chtěl mít právě tady, protože v údolí Oslavy poblíž Ketkovského mlýna a zříceniny hradu Levnov rádi s Kamelotem hrajeme,“ prozradil Blesku Roman Horký.

 

 

Fotogalerie
10 fotografií