Jen co Vendula zvedla letos na jaře kotvy a odstěhovala se s malým Jakubem do Jablonce, boří Patrik mosty. Nejprve zadal realitce dům, kde s Vendulou bydleli, a pak dokonce opustil atraktivní prostory, kde podnikal. Dělá vše pro to, aby ušetřil peníze. I Vendula přiznala, že si poprvé vzala z nadace Kapka naděje plat.

Milion do firmy

Přitom právě do Patrikovy firmy nasypala Svobodová v roce 2008 ještě před slavnými zásnubami v Paříži milion korun. Na showroomu a prodejně s rozlohou 10 arů Svobodové tak záleželo, že sáhla nejen hluboko do kapsy, ale taky se postarala o pořádnou reklamu. O muziku na otevření dokonce požádala kamaráda Michala Davida.

Stěhuje se pryč

Když Svobodová po manželově nevěře práskla před pár měsíci za Říčany dveřmi, začal zgruntu měnit svůj život. Uskromnil se. „Nabídl dům k prodeji a už má pár žhavých zájemců. Za skoro sedm milionů je to dobrý kšeft,“ míní sousedé. Proč najednou Auš tak rychle prodává domov, netuší. „Buď potřebuje peníze, nebo chce pryč z města, kde ho všichni znají,“ tvrdí jeden ze starousedlíků.

O finančních problémech by svědčilo i to, že Auš opustil rozlehlé prostory s rozsáhlým parkovištěm u hlavního tahu a nábytek přestěhoval do daleko skromnějšího domku v řadové zástavbě. O novou prodejnu se v těchto dnech stará Aušova matka Svatoslava.

Fotogalerie
8 fotografií