Poslední rok nebyl pro Vendulu zrovna klidný a šťastný. Její druhé manželství s podnikatelem Patrikem Aušem krachlo. Svobodová se dlouho snažila vztah s Patrikem dát dohromady, ale bohužel marně.

"To slovo rozvedená je tak ošklivý, ale asi to tak dopadne, život už je takovej. Potřebuji najít klid. A oporu. Protože ani ta silná Vendula nezvládne všechno, přitom každý, i moji přátelé, pořád říkají: Hele, Vendula to zvládne, ta už toho zvládla. A já mám pořád ten pocit závazku, že to musím zvládnout všechno sama, že to dám, ale to tak není," svěřila se v rozhovoru pro týdeník Instinkt prezidentka nadace Kapka naděje.

Podle Venduly vztah s Patrikem začal moc brzy po smrti prvního manžela Karla Svobody (†68). "Moc brzo jsem začala nový vztah. Utekla jsem do lásky. My jsme se poznali jako kamarádi, dost mi po smrti Karla pomohl. I materiálně. A pak mi řekl, že se do mě zamiloval. A já postupně jeho city opěvovala... A byla jsem s ním opravdu chvíli šťastná."

I když ještě čas všechny rány nezahojil, přesto Vendula věří, že ten pravý muž na ni někde čeká. "Potřebuji takového chlapa, který by mě pochopil a který by poznal, kdo jsem. Vendula, 40, blond, jeden závazek," říká Svobodová. A možná proto úplně poprvé nafotila snímek v průsvitném modelu, jež odhaluje její poprsí...

Fotogalerie
8 fotografií