Její milovaná Juliana (16) musela být svědkem pomatení mysli své matky, když ji při incidentu z loňského srpna doma uvěznila ze strachu, že Horeckou chtějí zabít falešní policisté. Dceři se nakonec podařilo dostat ven z bytu ve Zbuzanech u Prahy. Ale až po několika hodinách vysvobodili policisté a záchranáři Horeckou, která byla okamžitě převezena do Bohnic.

Pomohla léčitelka

I když bývalá hvězda skupiny Schovanky po dvou měsících v léčebně přešla do péče psychiatra, terapie nezabrala. Vyznavačka magie a ezoterických věd se tedy rozhodla svěřit do rukou léčitelky. „Po půl roce zoufalého přežívání jsem se rozhodla zavolat léčitelce a ta mi poradila vizualizaci, která mi začala pomáhat,“ svěřila se Blesku Horecká s tím, že po tomto zásahu se její těžce zaneřáděná aura konečně vyčistila.

Nesmí vysadit léky

„Byl to takový velký shluk negativních energií, který se živí strachy, úzkostmi, depresemi a byl na mě někým poslán. Léčitelka mi dodala velké množství světlé energie a za pár dní jsem byla najednou »naživu«,“ vysvětluje zpěvačka, která i tak musí pravidelně docházet do psychiatrické ambulance a brát léky.

Ale nejdůležitější vzpruhou pro ni byla dcera. „Pomohlo mi, že se ke mně vrátila Juliana. I přes to všechno, čím si prošla, přinesla ze školy v pololetí i na konci roku vyznamenání,“ svěřila Horecká a je rozhodnutá ji vybojovat do své péče. „U mě se cítí doma. Soudní řízení s exmanželem na úpravu tohoto stavu je v běhu,“ dodala.

Fotogalerie
7 fotografií