Přejde vás chuť anebo si vysloužíte delší pobyt na záchodě. Grilování s Vodouchem mělo lidi vytáhnout ven, aby si připravili maso na ohni. Jenže když kuchař vycamral na chutná žebírka půl lahve umělého sladkého nápoje, mnohým to zvedlo žaludek.

Jedním z nich byl i proslulý šéfkuchař Jaroslav Sapík, který připravoval jídlo pro prezidenty, krále nebo papeže. „Je to prasárna a nemá to s kuchařinou co dělat. Lidé by měli přestat takhle experimentovat a tvářit se, že je to profesionální,“ řekl Blesku Sapík. „Někdo to lije na maso, aby prý mělo lepší barvu anebo bylo křehčí. Já si osobně myslím, že to nemá až takový vliv. Co si budeme říkat, je to chemie,“ tvrdí šéfkuchař a pro experimentátory má náhradu. „Kdyby raději použili ananasovou šťávu. Ta je alespoň přírodní,“ dodal Sapík, s kterým ale Vodochodský nesouhlasí.

„Je to celosvětově oblíbený recept, coca-cola maso nakřehčí a zjemní,“ stojí si za svým receptem televizní kuchař.

Fotogalerie
4 fotografie