Zpěvačka si vyrazila na dámskou jízdu na řecký ostrov Lefkada a místní si museli štěbetat, co to přijelo za sexy třicítku. Přitom zpěvačka na podzim oslaví jednou tolik. Je neuvěřitelné, jak skvěle vypadá.

Oblíbená zpěvačka si vyjela na dámskou jízdu s kamarádkami na místo, kam jezdí už několik let. "Výhoda dámských jízd je ta, že si můžeme dělat, co chceme, a nemusíme nic plánovat," řekla Janů Super.cz, která s oblibou říká, že jezdí do Řecka jako na chalupu.

A jak relaxovala zpěvačka v zahraničí? "Cvičila jsem pilates, chodila na procházky, četla a koukala na filmy," dodala zpěvačka pro Super.cz, která nedávno podstoupila zkrášlovací proces na klinice estetického medicíny. Prostě čerpala potřebnou energii. Čeká ji totiž perný podzim, který se celý ponese v duchu jejích narozenin.

"Musím ty mé šedesátiny monstrózně oslavit," prozradila něco z plánů nedávno Blesku Petra Janů, která po smrti svého manžela Michala Zelenky (†63), který zemřel loni v prosinci na rakovinu, statečně bojuje se samotou.

Fotogalerie
5 fotografií