Snímky z Konopiště, na kterých se se svojí novou láskou rozvášnil, sice nechávají jeho manželku Lindu Finkovou (44) v klidu, ale ne tak už jeho potomky Viktorku (14) a Matyáše (4). „To budou mít naše děti radost,“ řekla Blesku ironicky Finková.

Tím narážela na to, že jejich dcera a syn nemůžou tátovi zapomenout, že odešel od rodiny a raději dal přednost Markétě Jiránkové, za kterou se odstěhoval. Bavičova manželka je naštěstí se vším smířená a to, že se její manžel ukazuje na veřejnosti s milenkou, neřeší. „Já si myslím, že když už to prasklo, tak je to jedno. Ať si dělá, co chce. Je přece hezký, když se mají dva cizí lidé rádi,“ je Finková nad věcí a její neuvěřitelný klid většina lidí nechápe. „Známí, které občas potkám, se mě ptají, jak jsem na tom. Ale fakt to není hrané. Jsem ráda, že se všechno vyřešilo a já mám klid. Užívám si to nejkrásnější léto,“ svěřila se herečka a zpěvačka.

A právě prázdninami chce svým dětem alespoň vykompenzovat to, že se rodina rozpadla. „Budeme s dětmi na chalupě, teď zrovna za nimi jedu, akorát jsem si musela odskočit na natáčení,“ vysvětlila Finková.

Fotogalerie
12 fotografií