Richard Genzer (45) s sebou poprvé vzal na veřejnou akci milenku Markétu Jiránkovou (36), kvůli které dal překvapivě kopačky své manželce Lindě Finkové (44).

Milenka s ním však nevyrazila veřejně, ale tajně. Blesk však páreček odhalil. Markéta, ukrytá pod obrovskými slunečními brýlemi, se mezi lidi vydala pouze na samotném začátku akce - a vypadala jako Richardova věrná fanynka. Skryla se tak snadno v několikatisícovém davu, který na Konopiště vylákala akce Partička na vzduchu.

Ve zdejším přírodním amfiteátru se kromě herců, známých z české verze Partičky, představili i její slovenští kolegové. Zájem byl však především o Geňu a Suchoše, tedy Richarda Genzera a Michala Suchánka, slavícího shodou okolností v neděli 47. narozeniny.

Dokazovaly to i dlouhé fronty během autogramiády. Genzer však, alespoň co mu to program dovolil, trávil čas i se svou novou láskou v zákulisí.

Partička na vzduchu přilákala na Konopiště šest tisíc lidí!

Na protagonisty oblíbeného televizního pořadu Partička, vítěze televizní ankety TýTý 2011, přišlo do hlediště divadla v zámeckém parku Konopiště na šest tisíc lidí. A akce si užívali návštěvníci napříč všemi generacemi. Divákům i bavičům se sice snažily pošramotit celkový dojem rozmary léta, ale nepodařilo se.

Partička, ke které patří i Igor Chmela a Ondřej Sokol, pod širým nebem bavila. I přes dešťové přeháňky a nápory větru, a pro některé ještě více, než ve studiu. „Je to určitě lepší než v televizi, až na tu vodu,“ uvedla jedna z návštěvnic pro ČTK. Pláštěnky a deštníky to však z pohledu obecenstva jistily.

Suchánek, Genzer a spol. přitom vyvolávaly v hledišti pravidelné salvy smíchu. „Nejlepší na nich je, že to dávají z fleku, že to nemají připravené. Suchánek s Genzerem jsou klasika, ať už to bylo na Nově nebo teď v Partičce. Je to skvělé,“ poznamenal dvaatřicetiletý návštěník akce Petr a mluvil nejspíš z duše stovkám, ba i tisícovkám dalších.

Vedle českých a slovenských herců se pak představila i kapely Hamleti a ABBA World Revival. Akcí provázel moderátor Aleš Háma.

Fotogalerie
11 fotografií