Sardinii prý zvolil kvůli krásné přírodě a skvělému koupání pro holky, tedy manželku Ivanu a dcery Charlotte a Nelly. A myslel i na sebe a své surfování a... „Sardinská vína jsou výtečná. Těším se, až budu ochutnávat,“ přiznal Karel. Ochutnávky prý má rád, podává se k nim znamenitý sardinský ovčí sýr pecorino a sušené klobásky, včetně těch kozích. „Je to takový krásný rituál,“ těšil se Karel.

Na svoje podzimní turné po Čechách, Moravě a Slovensku, které zakončí v pražské O2 areně, se těší, ale zároveň má z něho i obavy. „Všechna má poslední turné čítala deset koncertů, teď jich mám šestnáct, to je dost, a pro mě už velký zápřah,“ přiznává Karel, který si vymínil, že v žádném případě nebude zpívat dva dny po sobě. „Musí tam být minimálně den pauza,“ podotýká.

Na Sardinii se Slavík sice odletěl rekreovat, ale i učit. „Vzal jsem si s sebou texty písniček. Do repertoáru jsou zařazeny i ty, které jsem léta nezpíval a tudíž je zapomněl. Navíc ta moje paměť není už tak senzační jako před 40 lety,“ netají Gott.

Fotogalerie
11 fotografií