Na veřejnosti se objevily snímky, o jejichž existenci Jitka nevěděla. „Celý život si na tom zakládám,“ řekla včera Blesku a zhrozila se, když jsme jí mailem poslali fotografii, na které leží v trávě polonahá vedle muže.

„No to není možné! Tomu nevěřím. To je podraz,“ reagovala na fotografii okamžitě Čvančarová a vysvětlila. „To jsem točila pro brněnskou televizi film Sejít z cesty, který byl už odvysílán. Koukala jsem na to, tahle scéna tam ale nebyla,“ řekla Čvančarová s tím, že její podmínka byla žádné odhalené partie.

Vášeň

Ve snímku si tuto scénu střihla s Václavem Neužilem ml. (Vyprávěj, Protektor, Muži v říji, Vendeta). „Lechtivé scény samozřejmě byly, ale tady to bylo mimo klapku, prostě se stane, že vám něco uteče, když natáčíte. Ve filmu to ale být nemělo. Vždyť vidíte, že asi komunikuji na té fotce s režisérem,“ pokračuje Čvančarová, která si udělala jediný závěr.

Trest

„Vzhledem k tomu, že na fotografii vlevo nahoře je logo ČT, tak to udělal někdo ve střižně. Věděl o mém přání nic neukazovat, sice to střihl, ale poslal to dál. Tohle mě opravdu rozčiluje a budu to řešit. A možná i soudní cestou,“ říká rozhodně Čvančarová.

A co na to její manžel, tanečník Petr Čadek (33), se kterým má šestiměsíční Elenu Emílii? „Tohle je podpásovka, když to nechtěla. Je ale krásná, a především moje,“ řekl Blesku Čadek. „Manžel je v pohodě. Vím, koho miluji. Těm darebákům to ale spočítám,“ zakončila Čvančarová.

Fotogalerie
8 fotografií