Vypadá to, že Richardu Genzerovi se stalo to, co řadě chlapů v jeho věku: chytil druhou mízu a zamiloval se. Jeho mladší milenka Markéta Jiránková je teď pro něj na prvním místě, opustil kvůli ní nejen manželku, ale také své dvě děti: Viktorku (14) a Matyáše (4).

Ať neotvírá pusu!

Je jasné, že s tímto stavem není úplně spokojená jeho žena Linda Finková. Na Jirákové nenechává nit suchou a kritizuje ji ze všech stran. Třeba v tom, že prý miluje hlavně Genzerovy peníze. „A ty až dojdou, tak dojde i láska,“ svěřila se Blesku podváděná zpěvačka a herečka.

Nelíbí se jí ani, jak nová přítelkyně jejího muže vystupuje. „Mám na ni svůj názor. Když ta slečna otevře pusu, tak to teprve stojí za to,“ dodala Finková, která zůstala v jejich domě opuštěná jen se svou dcerou a synem.

Problémy měli už dlouho

Současně doufá, že to tak nebude donekonečna. Nové lásce by se prý vůbec nebránila. „Já mám muže velmi ráda, tak se to snad časem spraví. Ale jak říkám, nijak z toho netruchlím,“ podotkla Genzerova manželka. Finková tvrdí, že je nad věcí, a celý rozchod se snaží brát s humorem sobě vlastním. „Takový je život a tyhle věci se dějí. Problémy jsme měli už dlouho, tak se to dalo předpokládat. A potom, koukněte se, jak hezké manželství má Gábina Osvaldová s Ondřejem Soukupem,“ narážela se smíchem na pár, který spolu dávno nežije.

Její muž rodinný rozvrat nijak nekomentuje a užívá si dychtivé náruče své milenky.

Fotogalerie
11 fotografií