Americký snímek Bez kalhot u všech slavných hostů vzbudila nadšení. "Film Bez kalhot byl super! Takhle jsem se opravdu dlouho nezasmála. Chtělo by to víc takových filmů, co zvednou člověku náladu," prohlásila modelka Nikola Plzáková, kterou doprovodil přítel Petr Zvěřina.

Nadšená byla i hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Miluše Bittnerová: "Film mi doporučil můj gay kamarád, že prý je to sranda a navíc tam hrají samí krásní chlapi. Měl pravdu!"

Ovšem největší úspěch sklidil polonahý krasavec, který po promítnutí traileru k filmu předvedl pravý americký striptýz! Jakmile začal odhazovat části svého oblečení, začaly všechny dámy před pódiem hlasitě ječet, pískat a tleskat.

"Já osobně mám ke striptýzu ambivalentní vztah. Ráda se podívám, pokud je vtipný nebo skvěle technicky udělaný. Pokud mě však striptér vytáhne ke spolupráci, propadám se studem a zdrhám," smála se Miluška, která celý večer strávila u baru s kolegyní, moderátorkou Markétou Mayerovou.

Jak to mají slavní se striptýzem?

Afterpárty si nenechali ujít Dominika Mesarošová, Šárka Ullrichová z Ulice, producent a herec Petr Jákl nebo bývalý baleťák Vlastimil Harapes. A právě pánů jsme se zeptali, zda by někdy přijali roli, kde by museli předvést striptýz.

Petr Jákl (38): "Tak je pravda, že už nejsem nejmladší, takže teď už asi ne, ale myslím si, že kdyby mi tato nabídka přišla dříve, tak bych ji bez problému přijal."

Vlastimil Harapes (65): "Tak to si myslím, že bych možná zvládl, ale takto od stolu se to povídá."

Fotogalerie
15 fotografií