Na přehlídkovém mole v Bílé Labuti předváděly modelky a missky novou kolekci, jejíž součástí byla přehlídka minišatů, plavek a spodního prádla. Bučková mezi ostatními modelkami vypadala až nezdravě vyzáble. Kosti jí trčely z šatů a sotva své kostnaté nohy udržela na vysokých podpatcích. Poté, co předvedla vychrtlé tělo ve spodním prádle, není pochyb o tom, že modelka trpí anorexií!

"Normálně ale jím. Anorexii nemám. A už mě neskutečně štve, jak všichni řeší, že jsem anorektička. Ať se každý stará sám o sebe. Já jsem takhle spokojená," tvrdí Bučková.

Pravý opak Bučkové je modelka Jitka Nováčková. Na mole působila mezi ostatními dívkami jako žena krev a mlíko. I přesto, že nevlastní míry klasické modelky, na mole umí svou postavu prodat i ve spodním prádle.

Na otázku, jak se cítí mezi štíhlejšími modelkami, pouze podotkla: "Nestydím se a naopak se snažím prosadit svou postavu a bojovat." Jak je vidět, v modelingovém světe jí pár kilo navíc vůbec nepřekáží.

"Ráda jím a žádnou dietu nedržím. Postavu si snažím udržet občasným cvičením, moc se tím netrápím," prozradila Blesk.cz Česká Miss 2011 Nováčková.

Fotogalerie
13 fotografií