Bebarová, která v těhotenství přibrala jen 12 kilo, vypadá po porodu dobře a odpočatě. "Hubnout teď nebudu, protože jsem slyšela, že při kojení to jde samo, tak uvidíme. Navíc se mi zdá, že už se váha začíná rychle vracet do normálu," svěřila se.

Na samotný porod vzpomíná Tereza v dobrém, i když byl podle jejích slov trochu dlouhý a vyčerpávající: "Klaudinka měla vlastní názor na to, kdy přijít na svět a dlouho se jí do toho nechtělo. Musím proto poděkovat panu doktoru Jiřímu Hanáčkovi a celému týmu podolské nemocnice, že jí v tom příchodu na svět pomohli. Samozřejmě mi také moc pomohl přítel, který se mnou u porodu byl," popisuje své první dojmy herečka.

Na otázku, komu je Klaudie podobná, zatím novopečení rodiče nedokáží s jistotou odpovědět: "Myslím, že pusu má po tátovi, ten zbytek nevím, to se teprve uvidí," řekla se smíchem představitelka Světlany Nyklové. "Nejdůležitější je, že je zdravá," rozplývala se nad dcerkou šťastná maminka.

A kdy se Tereza vrátí do Ulice? Jak sama řekla, pevně doufá, že v následujících dnech jí čeká jen klid, kojení, přebalování a mateřské povinnosti. S postavou Světlany ale tvůrci počítají.

Fotogalerie
4 fotografie