Hana Zagorová (65) a Štefan Margita (55): Stále jako hrdličky

Životní lásku zpěvačce Haně Zagorové (65) předpověděl v mládí jasnovidec – toho pravého potká až ve 46 letech. A předpověď se vyplnila! Do o deset let mladšího operního pěvce se přesně v tomhle věku zamilovala a vztah s ním zpečetila sňatkem na úřadě i v kostele. Kvůli manželovi na pár let zastavila svoji kariéru a cestovala s mužem po operních scénách. Jsou spolu 20 let, mluví o sobě s láskou, a jejich vztah je v českém showbyznysu raritou.

Petr Janda (70) a Martina Jandová (42): Po letech přiletěla facka

Vzali se z velké lásky a nakonec se rozešli jako přátelé. Pár let po svatbě to totiž v manželství začalo skřípat. Vztah se s konečnou platností rozpadl kvůli nevěře mladé paní. Petr tenkrát nachytal Martinu in flagranti v jejich pražském bytě. Tehdy prý dokonce ve vzteku vlepil své ženě facku. Ač žili pár let bez sebe a jeden čas to zkoušeli slepit, bylo to marné. Dnes je frontman kapely Olympic šťastně ženatý s mladinkou třetí ženou Alicí (29), která mu před pár týdny porodila čtvrtou dceru – Rozárku. Martina Jandová toká v náručí lídra skupiny Abba Stars Dana Dobiáše.

I oni do toho praštili v roce 1992

Michelle (48) a Barack (50) Obamovi: Michelle zprvu Barack nebyl vůbec sympatický, dnes jsou spolu ale šťastní. Prezident může úřadovat, až když si najde na dcery čas minimálně 3x týdně. A kvůli manželce přestal dokonce i kouřit.

Milla Jovovich (36) a Shawn Andrews (41): Milla se poprvé vdala v 16 letech. Zamilovala se do kolegy, herce Shawna Andrewse, a hnala se k oltáři. Za pár měsíců ale bylo jejich manželství anulované. Milla ale svobodná dlouho nezůstala.

Iman (57) a David Bowie (64): I když se David Bowie přiznal, že je bisexuál, vztah se somálskou modelkou mu stále klape. Zpěvák se po prodělaném infarktu stáhl z branže a stal se z něj manžel a táta na plný úvazek.

Fotogalerie
6 fotografií