Ta byla jedna z prvních známých tváří, které proceduru, kdy se tukové buňky zmrazí a poté jsou vyloučeny lymfatickými cestami, na klinice YES VISAGE absolvovaly, a nemůže si ji vynachválit. Bez operace, bez bolesti a bez rekonvalescence garantuje trvalý úbytek pětadvacet procent tuku po jediné aplikaci. Účinek liposukce zmražením Zeltiq Coolsculpting je srovnatelný s klasickou liposukcí.

Protože ale každý preferuje něco jiného, nabízejí v YES VISAGE několik metod, jak se tukových polštářků zbavit. Eliška Bučková například dávala přednost liposukci 3. generace. Jde o bezpečnou a bezbolestnou metodu, při níž dochází k přesnému zacílení na problematickou oblast a k redukci lokalizované tukové oblasti bez vedlejších efektů. Tělo samo postupně tuk odbourává a tak je tato metoda zároveň šetrná k organizmu.

Silnější než kavitace je neinvazivní lipodestrukce. Během ošetření se do hloubky pokožky zapracovávají séra unikátní patentovanou technologií ultrazvukové mezopenetrace, které napomáhají k rychlejší redukci tukové tkáně, vypínání pokožky, zmírnění strií, zrychlení detoxikace a odstranění celulitidy.

A kdo potřebuje ještě radikálnější zákrok, pro toho mají v YES VISAGE připravenu laserovou liposukci pomocí SlimLipo. Jedná se o moderní ambulantní a bezbolestnou technikou permanentního odstranění nahromaděného podkožního tuku z těch oblastí, z nichž tukové polštáře nelze odstranit ani cvičením, ani dietami. Při laserové liposukci se napustí vybrané oblasti velkým objemem speciálního roztoku s příměsí lokálního anestetika, které oblast znecitliví. Plastický chirurg poté modeluje tělo s pomocí velmi jemných operačních technik a nástrojů. Tento zákrok získat ve světě prvenství mezi celebritami.

Fotogalerie
4 fotografie

Soutěžte o 2 poukazy po 5 000 Kč na odstranění vrásek botoxem. Nyní na Krasa.as.