Třináct měst, sedmnáct koncertů. Turné Martina Chodúra s Alexandrovci byl pořádný zápřah. Ale český pěvecký objev je rád, že celý kolotoč absolvoval.

"Alexandrovci jsou pro mě velký vzor a zpívání v jejich doprovodu zážitek, na který se nezapomíná. Pokaždé, když jsem s nimi stál na jevišti, mě příjemně mrazilo v zádech," přiznal Chodúr na svých webových stránkách.

"Vystoupením s Alexandrovci jsem si realizoval jeden ze svých snů. Vždycky jsem doufal, že si s nimi zazpívám," dodal Chodúr. "Co mě na nich ohromuje? Ty velké hlasy a velký zvuk. To, jak je celý soubor precizní, ale přitom jsou všichni pokorní a přátelští." Přitom se ale šušká, že kamarádští byli nejen členové armádního pěveckého souboru, ale i členky doprovodné taneční skupiny.

Smyslné Rusky mohly na Chodúrovi oči nechat

Obdivovatel Toma Jonese se kvůli souboru naučil dokonce Rusky. „V závěru koncertu zpívám jako přídavek Podmoskevské večery v ruštině. Nevidím na tom nic špatného,“ sdělil Chodúr Blesku.

Poslední koncerty Martina Chodúra s legendárními Alexandrovci měli možnost vidět slovenští diváci - uskutečnily se totiž v Bratislavě. A právě na Slovensku vyvrcholilo jiskření mezi pohlednými Ruskami a mladičkým zpěvákem.

Jeho milovaná Ivona však dorazila pouze na koncert v Ostravě. Co dělal Chodúr s uhrančivými Ruskami v Praze, Budějovicích, Brně a dalších městech nikdo netuší.

Zpěvák se netají, že se mu na ženách uniformy líbí. „Uniformy a kroje celého ansáblu jsou precizní. Tanečnice jich za večer vystřídají několik. Musím říct, že to děvčatům sluší,“ podotkl Martin.

Nakonec se však žádné z Rusek Chodúra uhnat nepodařilo a zpěvák se vrátil "vydechnout" ke své milence Ivoně. V poslední době byl opravdu na roztrhání. 

Fotogalerie
7 fotografií