Monika Marešová

Monika Marešová výrazně přibrala
Autor: Foto: Archív Blesku

Manželka Leoše Mareše je typickým příkladem ženy, která si po boku slavného muže udržuje štíhlou postavu. Jakmile se ale pozornost novinářů po rozchodu zaměří na jinou přítelkyni moderátora, Monika tolik nedbá na to, kolik čeho sní. Navíc si jídlem dopřává radost. Nyní je Monika spokojená i s mírným faldíkem na břiše a neřeší to.

Iveta Bartošová

Iveta Bartošová po rozchodu s Martuccim opět přibrala
Autor: Foto: Archív Blesku

Iveta je se svou váhou jako na houpačce. Jednou je štíhlá, pak zase oplácaná. Nejvíce jí zřejmě prospěl vztah s italským hrabětem Domenicem Martuccim, kdy přijela z dovolené z Itálie a byla výrazně štíhlejší. Jenže rozchod jí dal hodně psychicky zabrat a po boku Josefa Rychtáře ubytá kila znovu nabrala.

Lucie Bílá

Lucie Bílá vypadala po boku Noida úžasně
Autor: Foto: Archív Blesku

Zpěvačka si svou váhu nejvíce držela během vztahu s o několik let mladším partnerem Václavem Noidem Bártou. V tu dobu byla výrazně štíhlá a naducané tváře byste u ní těžko hledali. Jenže po rozchodu s mladým zpěvákem si Bílá začala dopřávat více dobrého jídla. Navíc nyní nejraději stojí za plotnou a vyvařuje svému momentálnímu partnerovi Petru Makovičkovi, který její guláše a polívky ocení.

Agáta Hanychová

Agáta měla dříve buclaté tváře, nyní propadlé
Autor: Foto: Archív Blesku

Když byla modelka Agáta se zpěvákem Sámerem Issou, byla to jedna velká pařba. Agáta obrážela večírky a pila hodně alkoholu. V té době byla modelka krev a mlíko a rozhodně jí to nevadilo. Jenže po rozchodu se zpěvákem Agáta rapidně zhubla, možná to byly nervy, nebo jen chtěla vypadat lépe na molu. Nyní ale modelka prožívá stresy se svým nevěrným partnerem Miroslavem Dopitou a kila jdou nervy stále dolů.

Klára Issová

Klára Issová je nyní hodně pohublá. Rozchod jí stále nepřebolel
Autor: Foto: Archív Blesku

Křehká herečka byla vždy spíše hubenější. Jenže když byla ještě s režisérem Ondříčkem, nebyla tak vyhublá, jak ji můžeme vídat dnes. Rozchod s režisérem ji hodně ranil, ale mnohem více jí ublížilo to, že s jejím bývalým partnerem začala chodit její sestřenice Martha Issová. Navíc si s ním pořídila i dítě a zatímco Martha se těší, až se potomek narodí, Klára se stále trápí z rozpadlého vztahu. Nejvíce se to odrazilo na její postavě.

Leona Machálková

Leona Machálková po rozchodu rapidně zhubla
Autor: Foto: Archív Blesku

Zpěvačka byla vždy spíše plnoštíhlá a po boku svého partnera Bořka Šípka si s nějakým tím kilem navíc hlavu nelámala. Když však přišel krach jejich vztahu, Leona rapidně zhubla. Od té doby si nemůže najít stálého partnera a možná i kvůli stresům z nevydařeného už skoro manželství, šla kila rychle dolů.

Fotogalerie
33 fotografií