Tenkrát z toho byl veřejný poprask a Lejla si to pořádně „slízla“ hlavně od Michaelovy nejstarší dcery Natálie (27). Muzikant skupiny Pražský výběr byl totiž stále ženatý s Američankou Marshou, matkou jeho tří dětí.

Je to zlatokopka!

Natálie přiznala lítost i vztek, otcovu nevěru přirovnala k tragikomedii, hře mladých buchet a uvadajícího testosteronu. Lejla se pro ni stala obyčejnou zlatokopkou. Na Natáliiny veřejné výpady moderátorka nikdy nereagovala.

„Podle mě bychom si to spolu měly vyříkat z očí do očí, ale to se asi nikdy nestane. Řešením konfliktu přes média se do toho zatahují i naši blízcí. Nikdo se jich přitom neptá, jestli se chtějí vidět na titulkách v novinách a to mi vadí,“ říká dnes Lejla k situaci, která stále není ideální.

Prasklo to nečekaně

Teď je Lejla s Kocábem už dva roky. Před pěti měsíci se jim narodil syn David, který jakoby z oka vypadl svému slavnému otci. „Já jsem tátu nikdy neměla, takže jsem o něj nikdy ani nemohla přijít. Proto nevím, jak bych se k tomu stavěla, a tudíž nebudu nikoho soudit. Na druhou stranu už je z Natálie dospělá ženská s vlastní rodinou, což mi v jejím postoji chybí,“ říká.

Přiznává ale, že prozrazení zakázané lásky neproběhlo ideálně. „Z našeho okolí, pracovního ani soukromého, to skoro nikdo nevěděl. Chtěli jsme najít co nejvhodnější okamžik, kdy náš vztah oznámíme,“ vzpomíná moderátorka. Nakonec vše prozradil v rodinném autě zapomenutý Kocábův mobil plný milostných zpráv od Lejly...

To, že by právě ona byla jediným důvodem rozpadu partnerova manželství, ale popírá. „Prohlášení Michaela i Marshy bylo v tom duchu, že já nejsem rozhodně ta, která rozklížila jejich manželství. Podle Michaela měli nefunkční vztah už delší dobu, ale mně nepřísluší o tom mluvit. Hrdá na to ale samozřejmě nikdy nebudu,“ uzavírá jednu životní kapitolu Lejla.

Fotogalerie
11 fotografií

Nejsem něžnou polovičkou

O pětadvacet let mladší Kocáb zaujal Lejlu hlavně tím, že je to „extrémně chytrý člověk s velkou sociální inteligencí a empatií“. A další chválou nešetří: „Dokáže se zapálit pro spoustu věcí, umí si ze sebe udělat strandu. U něj nemám vůbec pocit, že by byl o tolik starší než já,“ dodává Lejla, která je doma i ve vztahu dost soběstačná.

Zvládá i klasické mužské práce, s čímž prý její partner občas bojuje. „Mám v sobě, že musím všechno zvládnout. Už v sedmadvaceti jsem si pořídila byt na hypotéku, koupila pozemek, abych si jednou mohla postavit dům, kde si zasadím strom, až si porodím dítě (smích).“

Chtěla bych další dítě

Tříčlenná rodina žije v Michaelově pražské vilce a Lejla nevylučuje do budoucna ani svatbu. „Teď to není na pořadu dne, i když ani jeden z nás není typ pro život na hromádce. Myslím si, že když je vztah delší a jsou v něm děti, tak by neměl být jen na psí knížku. Na druhou stranu já nikdy nebyla typ, co se vidí už už pod čepcem,“ prozadila krásná mulatka, která se nebrání ani dalšímu dítěti.

„Mým snem vždycky bylo mít sudý počet dětí. Ale sny jsou sny a realita je věc druhá,“ dodává Lejla.

Když je lásce skoro tolik jako dceři

Mladé manželky či přítelkyně jsou u postarších umělců stále v kurzu. Věkově navíc v nejednom případě konkurují dokonce i jejich dcerám z předchozích svazků.

- Dcery herce Oldřicha Víznera z prvního manželství jsou téměř vrstevnicemi jeho partnerky Venduly Křížové (39).

- Poslední múza skladatele Petra Hapky se jmenuje Kateřina 19). Mladinká studentka je o celých deset let mladší než dcera Petra.

- Oficiální přítelkyni malíře Jana Saudka – Pavlu Hodkovou 31) dělí od jeho dcery Marie (33) pouhé dva roky.