"Víte, že vám kdykoliv dám rozhovor, ale k tomu, co se stalo mezi mnou a Mirkem, nebudu nic říkat. Nechci ze sebe udělat druhou Bartošovou. Mlčím hlavně kvůli svému synovi, kterého miluji ze všech chlapů nejvíc," řekla Blesk.cz Agáta, která nechyběla na party, kde se křtil nový magazín OK!. Hanychová byla na večírku pracovně, točila pro TopStar magazín. Otázkám na tělo se nejprve bránila, ale pak se rozpovídala.

Agáta promluvila i na kameru Blesk.cz, který na Dopitovu nevěru upozornil jako první. Pravda, moc toho Agáta neřekla, ale přesto pár odpovědí stojí za zveřejnění. Třeba: "Stát se mi to ve středověku, tak ho moje rodina zabije" nebo "Kde teď je nevím, ale vy byste to měli vědět a točit ho".

Je tedy zřejmé, že Agáta prozřela a záletného přítele poslala k šípku. Před několika dny i z prsteníčku sundala zásnubní prsten. "Mám ho doma v šuplíku," sdělila modelka. Asi by se nyní musel stát osmý div světa, aby se Hanychová za Dopitu provdala. Takovou podpásovku, jakou sexuchtivý Dopita udělal své holce, si nezaslouží vůbec nikdo.

Fotogalerie
14 fotografií