Svátek lásky - 1. květen oslavila Agáta bez přítele a bez zásnubního prstenu. O ruku jí Dopita požádal pár dní před narozením syna. Agáta tehdy nadšeně souhlasila a spřádala plány na velkolepou veselku. Tehdy netušila, jaký ptáček se z jejího Mirka vyklube. Naopak, jak ona, tak i její matka výskaly radostí. Konečně chlap, který si chce Agátu dobrovolně vzít za manželku.

Ale jak se ukázalo, Dopita a věrnost, nejdou dohromady. Před týdnem Blesk.cz Mirka nachytal na švestkách. Teda na švestkách, na rande naslepo. Pohledný ragbista totiž loví holky na internetových seznamkách a za zády Agáty se s nimi schází.

Naposledy se modelka objevila v pondělí (1. května) na party TV Metropol ve Žlutých lázních. Přišla se synem Kryšpínem, matkou Veronikou Žilkovou a sestrou Kordulou. A při pohledu na její prázdný prsteníček, každému došlo, že svatba s Dopitou se konat nebude. Prstýnek z bílého zlata a briliantem asi skončil na dně hodně hlubokého šuplíku. Hanychová se ke všemu odmítla vyjádřit. Co taky říct k tomu, že její kluk jí takhle podle zradil...

Fotogalerie
13 fotografií