Podle vyjádření obou snoubenců jde o narafičenou pomstu od manželky Dopity. Ta jim podle tvrzení Hanychové dělá problémy. Jenže Blesk má důkaz, že Mirek ženu, za níž pak jel do pražské Libně za účelem sexu, potkal na internetové seznamce!

Jak Blesk odhalil Dopitovu plánovanou nevěru

Blesk.cz se ozvala čtenářka Michaela s tím, že si s ní Mirek Dopita ve středu dopoledne na internetové seznamce domluvil rande. To, že jde o Dopitu, zjistila podle fotografie, kterou našla po zadání jeho přezdívky do vyhledávače. O tom, že Dopita ve středu dopoledne loví na chatu dívky na sex, čtenářka Blesk informovala.

V e-mailové a následné komunikaci přes SMS, kterou Blesku poskytla, však »takticky« vystupoval jako Matyáš. V jedné SMS dívku vyzval, aby mu poslala odvážné fotky. „Nabídla jsem mu schůzku ještě ten den odpoledne v pražské Libni, s čímž on nadšeně souhlasil,“ řekla Blesk.cz Michaela.

Telefonát s dívkou přes internet

Video
Video se připravuje ...

Jak si Miroslav Dopita domlouval rande po telefonu Blesk.cz

Do dvaceti minut od telefonátu s dívkou byl na místě. Tam však už čekali reportéři Blesku. Dopita dorazil celý v černém a maskovaný slunečními brýlemi a šálou. Když stoupal po schodech k jejímu bytu, konfrontovali ho reportéři Blesku. Na otázku „Co tady děláte, pane Dopito?“ reagoval tím, že se dal zběsile na útěk.

Takhle přistižený Dopita prchal před Bleskem

Video
Video se připravuje ...

Blesk.cz načapal přítele Agáty Hanychové, když navštívil jinou ženu Blesk.cz

Po dopolední plánované nevěře Dopita dorazil na oslavu 27. narozenin své snoubenky Agáty ve stejném oblečení. Hanychová už věděla, co se stalo, ale tvářila se, že je vše v pořádku.

Druhý den už si ale Mirkovým vysvětlením, že jel na pracovní schůzku, nebyla tak jistá. „Sama nevím, jak vše bude, a až budu mít chuť se k tomu vyjádřit, tak to udělám,“ napsala na Facebook.

Fotogalerie
14 fotografií