Ti tvrdí, že je Jana obvinila na policii z pokusu o znásilnění a sexuálního obtěžování, Doležalová ovšem říká opak. Situace se dokonce vyhrotila až tak, že paní Jana včera navštívila policii a musela na pohotovost, kde jí píchli uklidňující injekci. „S Hanou se znám 35 let, jeden rok, když utekla od rodičů, u mne i bydlela. Když mně zavolala, že je jí tak mizerně, že skočí z okna, vylezla jsem z lázní, a pádila jsem za ní do Pařížský,“ říká smutně Doležalová.

Ke Krampolům onen osudný den prý rozhodně nepřišla neohlášeně. „Pozvali mě na 12. hodinu na oběd. Přišla jsem přesně, oba už ale byli značně napití. Oběd se nekonal, udělali mi kafe a potom si Krampol vzpomněl, že má červené víno, a tak jsme popíjeli…,“ popisuje Jana.

Jak se prý v krvi u Krampolů zvyšovala hladina alkoholu, došlo i na téma sex. „Jirka se mně svěřil, že už jim to tak dva roky nějak neklape. No a já jim vysvětlovala, že by měli oba navštívit odborníka, který by jim pomohl,“ říká Doležalová. Chtěli erotiku ve třech Krampolovou potom ale napadlo: „Víš, co? Znáš nás oba a my známe tebe. Pomoz nám teď ty,“ řekla Hana paní Janě.

Krampol dal názorně najevo, co má na mysli. Svlékl se? „Na tohle vám kvůli policii také nemohu odpovědět,“ reaguje Doležalová a dodává: „Strašně mě to vylekalo, řekla jsem, že tohle v žádném případě neudělám a že odcházím. Hanka mi v tom ale bránila a vyhrožovala, že mě zničí v tisku,“ vzpomíná už s pláčem Doležalová.

Od té doby se s Krampolovou nikterak nekontaktovala. „Ani jednou. To Jirka mně volal a omlouval se. Hanka ale útočí stále přes SMS, mám jich už 220. Vyhrožuje v nich, že dokáže, že se stejně zasebevraždím, a neustále volá. Už raději neberu žádné telefony. Zkouší to ze všech stran a vyhrožuje mi, že mě zabije. Vždyť mně včera policie nabízela i ochranku,“ říká Doležalová. Kde je pravda?

Fotogalerie
9 fotografií