Nejprve modelka z fotografů nebyla příliš nadšená. Petra byla ležérně oblečená a celá v černém, táhla sebou zrovna tašku z nákupu. Navíc nebyla ani nalíčená, takže byly trochu vidět kruhy pod očima. Je možné, že má modelka přeci jen více starostí a nemůže spát. Po rozchodu se to dá celkem očekávat.

Petra se však snaží být silná a s ranami osudu se vyrovnat s úsměvem. Alespoň na fotografy se Petra smála. Světoznámá modelka se totiž těsně před svatbou rozešla se svým snoubencem. Bývalý pár se rozhodl raději nepříjemnou věc vůbec nekomentovat. Zbývá tak jen hádat, proč další Petřin vztah ztroskotal.

Petru stíhá jedna nešťastná láska za druhou. Mezi její bývalé milence se řadí takové hvězdy jako Sean Penn (51), Bruce Willis (57) a James Blunt (38). Když si po těchto zpackaných vztazích našla fotografa Simona Atleeho, všechno vypadalo růžově. Pár se zasnoubil a Petra byla konečně šťastná. Jejich lásku však ukončila fotografova tragická smrt při Tsunami v roce 2004.

Nyní, když už se zdálo, že našla svého vyvoleného, oznámila začátkem dubna zrušení svatby. Ta byla naplánována na červen a Petra měla velkolepé plány, třeba přílet balónem. Ani z toho však nakonec nic nebude.

Fotogalerie
8 fotografií