Pomeje prý přislíbil dluh vrátit, tak se ovšem nestalo. Sedláček si navíc stěžoval, že poslední týdny mu nebere Pomeje telefon a mrtvého brouka dělá i jeho snoubenka Andrea.

Blesk tedy Sedláčkovi zavolal a dal si s ním schůzku. „Ta částka se pohybuje kolem 250 tisíc korun a podívejte, mám všechno dokladované,“ řekl Sedláček a ukázal doličné papíry. „Víte, mně ani tak nejde o ty peníze, ale o to chování, že nebere telefony, to se přece kamarádovi nedělá. Stačí přece říct: Nezlob se, ještě to nemám,“ pokračoval Sedláček.

Vymlouval se na televizi

Blesk proto oslovil i Pomejeho. Ten se vyděsil, že o věci Blesk ví, a Sedláčkovi se okamžitě ozval, aby si s ním na druhý den dojednal schůzku. „Jirka skutečně přijel, vše srovnal a omluvil se, že teď kvůli televizi neví, kde mu hlava stojí,“ svěřil Sedláček s tím, že nebýt našeho deníku, Pomeje by se určitě sám od sebe neozval.

A kde na dluh Pomeje vzal?  U kamaráda Pavla Páska – jako vždy? „Nezlobte se, nic vám k tomu říkat nechci. Jen jediné, Jirka momentálně nikomu nic nedluží,“ řekl Blesku Pásek, čímž tak vše ozřejmil.

Fotogalerie
7 fotografií