Je to poprvé, co Gábinu na společenskou akci doprovázel jiný muž než její manžel. Když nešel její Pepa, tak chodila sama nebo s kolegyní. Ale v sobotu na TýTý vyrazila s Danielem. Je to snad první náznak toho, že v jejím deset let trvajícím manželství není vše v pořádku?

"Je to náš rodinný přítel, s Pepou se znají. Ale je pravda, že se mi Daniel jako chlap moc líbí a často si na něj myslím, hlavně v noci," svěřila se Blesk.cz Gábina. To, že to nevadí Koktovi je pěkné, ale co na to Zahrádkova manželka? "S Danovou manželkou se známe a doufám, že jí to nevadí," dodala s úsměvem moderátorka Top Star na FTV Prima. Partyšová si zadělává na pořádný problém.

"Pepa má období, kdy se mu nechce chodit na večírky a raději sedí s přáteli v baru. I dnes večer je v baru v centru Prahy," dodala Partyšová.

Ale na to, že zrovna v ten den její manžel slavil narozeniny si vůbec nevzpomněla a podle toho, že ještě ve tři ráno popíjela s Ondřejem Sokolem z Partičky na afterparty v Sahara café, to nevypadalo, že by za manželem pospíchala.

Fotogalerie
16 fotografií