Lucie měla stažené vlasy do culíku, v účesu na který nejsme u zpěvačky moc zvyklí, vypadala ještě hubeněji, než je. Je to už pět měsíců od porodu syna Matyáše a Lucie se chlubí postavou, kterou by jí mohly závidět leckteré jiné maminky. A nejen postavu, ale i manželaa hokejistu Tomáše Plekance. Ten byl v ten večer za dokonalé garde.

V černém obleku byl kravatou sladěn se svou ženou. Ta oblékla nádhernou růžovou róbu s atypickým živůtkem na jedno rameno. Zpěvačka nepotřebovala ani podprsenku, jelikož má díky kojení plnější prsa. Lucie byla minimálně nalíčená a vypadala svěže. Pobyt v Kanadě jí evidentně svědčí. I když večer v kategorii zpěvačka v anketě TýTý nevyhrála a cenu jí vyfoukla její konkurentka Lucie Bílá, byla v ten večer za hvězdu.

Je to vůbec poprvé, kdy Vondráčková zavítala po porodu syna Matyáše do Česka. Mezitím čas trávila v Kanadě a fotky vnuka viděli její rodiče jen přes internet. Nyní si malého kloučka vychutnávají dosyta, jelikož prarodiče Matyáše hlídali, zatímco si rodiče užívali společenského večera.

Fotogalerie
10 fotografií