"To je jen rodinný přítel," tvrdí zarputile Gábina. "Pepa sedí v jiném baru. Dnes mě nedoprovází, poslední dobou nerad chodí do společnosti," řekla Blesk.cz Partyšová, která dorazila v metalické róbě po boku fotografa celebrit Daniela Zahrádky.

Největší antré měl rozhodně Michal David, který dorazil před divadlo s manželkou v luxusní limuzíně Rolls Royce, tak hvězdný příchod neměl ani Karel Gott. Ten dorazil se svou manželkou Ivankou, která zvolila oranžovou róbu s černou Krajkou. Svou krásou zdobí večer i topmodelka Daniela Peštová, která dorazila bez manžela Habery a Simona Krainová.

Mezi přítomnými hosty je i Karel Šíp s manželkou. Ten uváděl předešlé dva ročníky cen TýTý, všichni proto očekávali, že do toho půjde i potřetí. Jenže vedení se rozhodlo jinak a Česká televize obsadila do role moderátorů 21. ročníku ankety popularity TýTý za rok 2011 herečky Terezu Kostkovou a Jitku Čvančarovou.

Na předávání cen dorazila také Lucie Vondráčková s manželem Tomášem Plekancem. Je to pro ni první návštěva Česka od porodu syna Matyáše, kterého hlídají nyní pyšní prarodiče, Ty tak svého vnuka vidí poprvé. Zatím ho znali jen z fotografií.

Cenu za nejoblíbenější zpěváky získali David a Bílá

Jako první se předala cena za osobnost televizního zpravodajství. Tu vyhrála Lucie Borhyová, za kterou zlaté zrcátko přebral její kolega Karel Voříšek. Borhyová nyní tráví svou dovolenou v Řecku, kde slaví s partnerem Nickem a svým synem Velikonoce.

V kategorii sportovního moderátora zvítězil Vojtěch Bernatský, který poděkoval všem svým kolegům z České televize, partnerce Kateřině a čerstvě narozené dceři Elišce. Osobností televizní publicistiky se stal moderátor Václav Moravec a má tak už na kontě čtvrté zrcátko. Za něj cenu přebral ředitel České televize Petr Dvořák.

Nejoblíbenějším zpěvákem se překvapivě nestal Karel Gott, ale Michal David. Ten dostal už druhé zlaté zrcátko. Cenu mu předala manželka Gotta Ivanka. Škoda, že jsme nemohli vidět manželský pár na pódiu, bylo by to jistě zajímavé.

Nejvíce hlasů dostala zpěvačka Lucie Bílá, její dvacáté zlaté zrcátko přišel za ni přebrat její bratr. Lucie nemohla osobně dorazit, protože tento večer má zrovna koncert s Arakainem. Osobností televizní zábavy se stal herec Ondřej Sokol, který je prý teprve na cestě. Cenu za něj převzal jeho kolega z pořadu Partička! Michal Suchánek.

Fotogalerie
30 fotografií

Do dvorany slávy vstoupil herec Radek Brzobohatý

Rudolf Hrušínský si přišel pro cenu za divácky nejoblíbenějšího herce. Jako vždy ve skvělé náladě a krásně opálený poděkoval za hlasy, moc si toho váží. Hana Maciuchová získala zrcátko jako herečka. Oba dva hráli v seriálu Ulice, kde si je televizní diváci v jejich rolí nejvíce oblíbili.

Do dvorany slávy vstoupil herec Radoslav Brzobohatý. Za úspěch mu dcera Rola vlepila pusu a po tváři se jí koulely slzy dojetí. Zlaté zrcátko mu pak předala jeho bývalá partnerka Jiřina Bohdalová, se kterou byl ženatý dvanáct let. Oba nyní můžeme vidět ve filmu Vrásky z lásky, který právě běží v českých kinech. Oba si společně znovu zahráli po třiceti letech.

Nejvíce diváckých hlasů dostal pořad Partička!

Divácky nejúspěšnějším pořadem se stala primácká Partička!. Ondřej Sokol tentokrát dostal také slovo, jelikož už do divadla stačil dorazit. Cenu si přišli převzat všichni, kdo Partičku tvoří, tedy Richard Genzer, Michal Suchánek, Igor Chmela a Ondřej Sokol.

Cenu za seriál roku vyhrál Vyprávěj. Objevem roku se stal zpěvák Tomáš Klus, který natočil předem zdravici. Klus je momentálně na koncertu na Moravě. Nejvíce hlasů dostal pořad Partička! a stává se tak absolutním vítězem TýTý.