Strach ze Simona Štekla a panická hrůza, že by během případného rozvodového řízení mohla Faltýnová přijít o svoji milovanou dceru, je to, co jí drží pusu pod zámkem.

Naopak Mareš se toho nebál a víceméně vše potvrdil. „Kdybych v tuto chvíli cokoli řekl, způsobilo by to jen potíže. Je na to ještě hodně brzy,“ opatrně přiznal týdeníku Spy.

Petřin manžel, který má už poněkolikáté nasazené parohy, se obrnil mlčením. „Nebudu to komentovat,“ zlobí se. Podle informací Blesku se krize vleče už více než půl roku, manželství se sice před několika měsíci snažili zachránit, ale neúspěšně.

Faltýnová, ze které se Štekl po narození dcery snažil udělat domácí puťku, se raději přesunula s Adrianou do domu na Floridě, Tam jí prý Štekl na dálku hrozí, že bude požadovat svěření dcery do péče, což jsou pro Faltýnovou hotová muka.

O to všechno složitější je čerstvá láska mezí ní a Marešem. Ten se mezi přáteli netají tím, že ho Petra naprosto okouzlila a je pro něj důležité, že si navzájem rozumí se svými dětmi. To, že moderátor přerušil řadu dvacetiletých modelek a nabrknul si vyzrálou ženu s dítětem a blížícím se rozvodem na krku, nechtěla jeho stále manželka Monika komentovat. „Je to věc Leoše a Petry,“ vyjádřila se Blesku Marešová, se kterou se Leoš před více než dvěma roky dohodl na rozchodu.

Fotogalerie
9 fotografií