Když Bohdalová s Brzobohatým opouštěli kinosál, kde proběhla projekce snímku režiséra Jiřího Stracha Vrásky z lásky, dováděli jako zamlada.

"Už si nic nepamatuješ," popichovala svého exmanžela Bohdalová. Brzobohatý na její hru přistoupil a ochotně předstíral nedoslýchavého starce. "Co jsi říkala?"  ptal se herec, jež předstíral i to, že nemůže chodit. Kulhal o holi, škobrtal, až svou filmovou partnerku rozesmál.

"A takhle to vypadalo na place po celou dobu natáčení," upozornil režisér Jiří Strach. Právě on si oba bardy vysnil a dostal je do svého filmu, kde hrají pár.

Setkání Bohdalové a Brzobohatého před filmovou kamerou přilákalo do filmu další hvězdy. A to na ně mnohdy zbyly jenom čudly. Například Josef Somr hraje vrátného, Jaroslava Obermaierová neúspěšnou herečku a Táňa Vilhelmová jen skriptku.

Roli syna ztvárnil Ivan Trojan, který se projekce nezúčastnil. Přišel až na besedu. "Omlouvám se, ale přivezl jsem si právě domů manželku a syna z porodnice," pochlubil se Trojan. Ten se před několika dny stal počtvrté otcem syna. K Františkovi (13), Josefovi (12) a Antonínovi (3) přibyl Václav. 

Fotogalerie
9 fotografií