Produkce pořadu se proto rozhodla, že z Csákové udělá odbornici na to, jak mlsat před a pak i v radostním očekávání. „Jsem první průkopník, který vybočil ze zajetého vlaku, jelikož se v pořadu hubne. Jsem za hlásnou troubu, jak nejlépe zvolit životní styl, aby ženy mohly otěhotnět,“ prozradila Blesku zpěvačka.

Sama se řídila svými radami a problém s otěhotněním i ve vyšším věku prý neměla. „Je to o životosprávě. Všechno bylo ve stravě a správném složení potravin, i když teď se nedá věřit ničemu. Jídlo není zdravé, lidé mají rakovinu a voda je mrtvá. Ženy by se měly vyvarovat hlavně tuků, cukrů a konzumovat dostatek vlákniny, bílkovin i luštěnin,“ radí Csáková a dodává: „Pak je důležité v těhotenství s jídlem správně naložit, cvičit a nepřejídat se.“

Při prvním dítěti zpěvačka hodně přibrala, ale teď se prý hlídá. „S Danielem jsem měla chutě uzurpující. Střídalo se sladké s kyselým. Teď to vůbec tak nemám. Možná je to i tím, že mám lehké nevolnosti. A ty jsem zase v prvním těhotenství nepociťovala,“ prozradila Blesku Csáková se smíchem.

Fotogalerie
11 fotografií