Neuvěřitelné argumenty, kterými policie zdůvodnila odložení trestního oznámení, viděl Blesk černé na bílém. „Nebylo prokázáno, že by podezřelý Řepka úmyslně zamlčel vlastnictví akcií, jelikož o množství svých investic nemá reálný přehled,“ píše se v policejním rozhodnutí.

V překladu to znamená následující: Řepka u soudu dvakrát do zápisu uvedl, že už žádné akcie nemá. Ve skutečnosti je ale pořád měl. Z vyjádření fotbalistovy manželky vyplývá, že šlo určitě o třicet milionů, ale možná i o padesát! Podle policie je ale Řepka nezapřel – jen na ně »zapomněl«!

Bude to ještě boj

„To, jak policie rozhodla, a zejména jak to zdůvodnila, je neuvěřitelné. Samozřejmě podáváme stížnost,“ řekl právník Miroslav Duda, který Řepkovou zastupuje. Manželství jeho klientky s fotbalovým rebelem už soud v úterý rozvedl, majetkové vypořádání ale stále není hotové. A dá se čekat, že to ještě bude boj.

Zatímco Řepková odhadla společný majetek na 400 milionů korun, její nyní již exmanžel jí odmítl platit měsíčně výživné tři tisíce. „Mám hodně kamarádek, které se rozvedly, ale žádná nedopadla jako já, že by jí manžel sebral veškeré peníze a tak,“ postěžovala si v rozhovoru pro Blesk.

Řepka vede okázalý život po boku modelky Vlaďky Erbové (30), která v březnu porodila jejich syna Markuse. S ní si pořídil dům za 20 milionů, koupil jí i porsche za 2 miliony korun. Na dceru Veroniku (17) a syna Tomassa (11), které má s Renátou, platí měsíčně 131 tisíc. Z toho velkou část spolyká školné.

Fotogalerie
11 fotografií